Make-up workshopOp zoek naar een leuke workshop met collega’s, een vrijgezellennamiddag of een gezellige avond met vriendinnen? Bij ons bent u aan het juiste adres! Het maakt niet uit hoeveel ervaring je op voorhand hebt, bij ons leer je stap voor stap hoe je als een echte professional make-up aanbrengt. Ga je voor een naturelle of eerdere feestelijke look? Bij Skin-Plus houden we ervan om je make-up look natuurlijk aan te brengen, geen markereffecten of dikke lagen make-up dus! :-)

IDUNWij werken met het minerale make-up merk IDUN, IDUN Minerals is in Zweden ontwikkeld door een team van wetenschappers en huid experts. Het is een full colour make-up lijn op basis van, de naam zegt het al, 100% puur gezuiverde minerale make-up vrij van ingrediënten die jeuk, huiduitslag en andere allergische reacties of huidirritaties kunnen veroorzaken. Zo is IDUN Minerals vrij van nikkel, chroom, talk, minerale olie, siliconen, parfum, bismuth en conserveringsmiddelen zoals parabenen. Dit milieuvriendelijke merk is gecertificeerd (door klinische studies) en is geschikt voor alle huidtypes, zelfs voor de huid met acné, rosacea, eczeem en psoriasis. IDUN Minerals bestaat uit: minerale powders, liquid foundations, concealers, blushers, bronzers, lipgloss, lipsticks, eyeshadows, mascara’s, eye-/brow pencils, brushes en nailpolish.

Hét paradepaardje: de Powder Foundation!


De ultra-gezuiverde minerale foundation van IDUN Mineral creëert een heldere, natuurlijke afwerking terwijl de huid wordt verzorgd en beschermd. De rijke, natuurlijke pigmenten bieden een gelijkmatige, mengbare kleur met een zachte, mooie afwerking voor dagelijks gebruik. De extreme zuiverheid van onze mineralen biedt prachtige resultaten voor alle huidtypen, inclusief de gevoelige huid. Het is het enige make-upproduct op de markt dat is goedgekeurd door de Zweedse Astma- en Allergievereniging.

Voorwaarden & kostprijs!


  • Aantal deelnemers:
    • Minimum = 4 personen
    • Maximum = 6 personen
  • Kostprijs? 20€ pp
  • 10% korting bij aankoop van producten.