VoedingDagelijks hoor ik mensen vertellen hoe ze van het ene dieet in het andere overstappen, zonder het gewenste resultaat op te leveren. Elke dag gooit de media ons allerlei tegenstrijdige info om de oren en wordt er weer een zoveelste kookboek uitgebracht die claimt ‘het perfecte dieet’ te hebben. Geen wonder dat mensen het bos door de bomen niet meer zien.

Elke mens is anders...

Elke mens is ander en moet persoonlijk op zoek gaan naar een gezonde manier van eten die past bij zijn of haar levensstijl. Er is namelijk geen één manier van eten en leven die past bij iedereen. Een dieet bestaat eigenlijk niet, wel een gevarieerde en duurzame balans tussen genieten en gezondheid.

PASSIE voor voeding

Naast coachen deel ik mijn passie voor voeding ook op een andere manier, kookworkshops geef ik omdat ik mijn klanten een rugzak vol informatie wil geven om hun leven een gezondere wending te geven. Niet alleen klanten komen naar de kookworkshops, maar ook familie en vrienden van de klanten of mensen die interesse hebben naar inspirerende recepten.