VitalaserVitalaser® 600Plus is een gepatenteerde, medisch gecertificeerde, krachtige maar tegelijk 100% veilige koudlaser met tal van medische en cosmetische applicaties zoals liften van de huid, verhogen van de cellulaire activiteit, huidverjonging, wondgenezing,... Dit apparaat stimuleert werkelijk alle functies van de huid en helpt het cellulaire niveau van elke vermoeide, ongezonde of verouderende huid op te krikken tot het niveau van een gezonde jonge huid.

Vitalaser in combinatie met BioHyral vult uw huid bovendien weer op met zuiver hyaluronzuur. Dit zorgt voor een directe vervaging van rimpels, verfijning van poriën en optimale hydratatie met langdurige werking. Deze behandeling wordt als bijzonder rustgevend en aangenaam ervaren zonder ongemakken, zowel tijdens als na de behandeling.

Vitalaser voor
Voor de behandeling
Vitalaser na
Na de behandeling
U kunt de volgende resultaten verwachten:
  • Onmiddellijke lifting met reductie van rimpels
  • Betere kwaliteit van de huid
  • Stabilizering van de pH-waarde van de huid
  • Normalisering van vette huid
  • Hydratatie van droge huid
  • Wonden genezen sneller, ook bij acné, psoriasis en eczeem

Bovendien gaan alle huidcellen beter functioneren na een laserphorese-behandeling. Hierdoor wordt op een biologische manier de aanmaak van nieuwe collageen gestimuleerd, alsook de aanmaak van nieuwe, natuurlijke hyaluron.

Vitalaser® 600Plus
Vitalaser® 600Plus

Veel gestelde vragen:


Zijn er contra-indicaties?


De vitalaser is een 100% veilige koudlaser die bijna geen nevenwerkingen kent.

Is dit pijnlijk?


Neen, deze behandelingen zijn helemaal niet pijnlijk, ze zijn zeer relaxerend en er worden geen ongemakken ervaren.