Permanente laserontharing


Medische ontharing met Diodelaser

Wij verwijderen permanent het overtollige lichaamshaar door gebruik te maken van top-of-the-line veilige laserapparatuur welke door artsen / professionals als absolute gouden standaard naar efficiëntie en veiligheid gezien wordt.

De behandeling wordt enkel door mensen met een medische / paramedische opleiding uitgevoerd.

Voordelen laserontharing
  • De behandeling wordt op een medische verantwoorde manier uitgevoerd door mensen met een medische / paramedische opleiding.
  • Goedgekeurd door artsen en dermatologen.
  • Geen pijnlijke ongemakken die scheren, waxen en epileren wel met zich meebrengen.
  • Vrijwel alle lichaamsdelen kunnen behandeld worden.
  • Geen scheermesjes en scheergel meer. Ook de onvermijdelijke snijwondjes en ingegroeide haartjes die daarbij komen kijken mag je ‘dag’ zeggen.

Veel gestelde vragen:


Waarom laserontharing?


Steeds meer mensen zijn op zoek naar de beste en pijnloze manier om lichaamshaar definitief te laten verwijderen op vervelende plaatsen. Medische Laserpraktijk heeft hiervoor de perfecte oplossing, namelijk laserontharing. Met onze top-of-the-line laserapparatuur zorgen wij voor een zijdezachte huid.

De behandeling wordt op een medische verantwoorde manier uitgevoerd en is goedgekeurd door artsen en dermatologen. Gedaan met het verliezen van tijd met het scheren van je lichaamshaar. Zeg maar ‘daaaag’ tegen die vervelende scheermesjes, scheergel en de daarbij horende snijwondjes en ingegroeide haartjes.

Hoelang duurt deze behandeling en wat is de prijs?


Je kan de bindweefselmassage toevoegen aan een gelaatsbehandeling of u kan dit in kuur volgen. Bij Skin-Plus kan u de bindweefselmassage uittesten als je twijfelt om een kuur te starten, deze behandeling omvat een reiniging/peeling/doorbloedingsbevorderend masker/bindweefselmassage met de producten die uw huid nodig heeft rekening houdende met de gelaatsmeting. De kostprijs van deze behandeling bedraagt 45€ en duurt 45 minuten.

Hoe verloopt de behandeling?


ADe laser produceert een hoog geconcentreerde puls van een bepaalde golflengte. De energie van het laserlicht wordt opgenomen door het pigment dat rond de haarwortel aanwezig is. Hierdoor worden de haarwortelcellen opgewarmd en selectief vernietigd.

Om de opperhuid niet te beschadigen heeft de laser een gekoelde tip. Dit laat toe meer energie af te leveren zonder de opperhuid te beschadigen en beperkt de pijnprikkel zodat de behandeling zeer goed te verdragen is.

Ongeveer 1 à 2 weken na de behandeling gaan de haren loszitten en vallen uit.

Wat te doen voor en na de behandeling?


Vanaf 4 à 5 weken voor het begin van de laserontharing behandeling zijn epileren, plukken of andere ontharingsbehandelingen af te raden. Het laserlicht wordt namelijk geabsorbeerd in het pigment / melanine in de haren.

Op de dag van de behandeling is het best zich te scheren.

Hoeveel behandelingen hebt u nodig?


Omdat het haar een ontwikkelingscyclus doorloopt zijn er meerdere behandelingen nodig. De haren in de groeifase (anagene fase) zijn enkel gevoelig voor definitieve ontharing.

Voor optimaal resultaat zijn, afhankelijk van de te ontharen zone, huid- en haartype, de hoeveelheid haren, gemiddeld 5 tot 8 behandelingen nodig met 6 tot 12 weken tussen elke behandeling.

Welke lichaamsdelen kunnen we behandelen?


Vrijwel alle lichaamsdelen en uiteraard is ook ontharing bij mannen steeds meer gegeerd. Welke man wil er nu niet goed uitzien op de manier dat hij het wenst?